• MAKARON (SEMOLINOWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO ALCE NERO (włoskie produkty)

Symbol: 8009004110045
8.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 501010999

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 1483 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 72 g
w tym cukry - 2,5 g
Błonnik - 3,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
24.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Masa netto (g):
500
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
12.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
ALCE NERO (włoskie produkty)
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Włochy
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia